, Author


Mít řidičský průkaz je nezbytný předpoklad k tomu, abyste mohli řídit auto. Jsou sice jedinci, kteří si s tím, že ho nemají, rozhodně hlavu nelámou. Takovém případě, když vás Policie chytí, čeká vás poměrně tvrdý trest v podobě zákazu řízení, a po tuto dobu si nebudete moct řidičský průkaz udělat. Proto neriskujte a nejprve projděte autoškolou. Není na tom nic těžkého, a pokud se budete snažit určitě uděláte závěrečné zkoušky na první pokus.

autoškola auto

Právě závěrečné zkoušky jsou tím, čeho se zájemci o řidičský průkaz nejvíce bojí. V případě že se ale budete opravdu svědomitě připravovat na test, a budete vnímat co vám instruktor během praktického výcviku bude říkat, je opravdu minimální pravděpodobnost že byste závěrečné zkoušky neudělali na první pokus. I pro instruktory je důležité abyste zkoušky zvládli, protože pokud byste je museli opakovat, budou mít více práce i s dalšími žáky, kteří jdou na svůj první termín.

řízení provoz

  • Jak začít?

Základem docházky do autoškoly je vybrat tu správnou autoškolu. Naše autoškola v Praze je pověstná skvělým přístupem k žákům a hlavně trpělivostí. Nabízíme možnost udělat si autoškolu na všechny skupiny motorových vozidel. Můžete u nás absolvovat nejen kurz na osobní automobil, ale také třeba na nákladní automobil nebo na autobus. Zabýváme se také dopravně psychologickým vyšetřením pro případ, že byste někdy o řidičský průkaz přišli a potřebovali ho vrátit zpět. Můžete u nás absolvovat kondiční jízdy a také se vám budeme věnovat v případě že se úplně necítíte na to jít k závěrečným zkouškám. Pro naši autoškolu je prioritou to, aby naše brány opouštěli svědomití a ohleduplní řidiči, kteří budou za všech okolností dodržovat dopravní předpisy. Děláme maximum pro to, abychom vycvičili řidiče, kteří budou jezdit podle předpisů a kteří nebudou ohrožovat ostatní účastníky silničního provozu.