, Author


Najít vhodné zaměstnání není jednoduché pro každého. Všichni musí mít nějaké předpoklady pro to, aby takové zaměstnání našli. Jenže často je to problém, protože na trhu práce jsou spíše nekvalifikované pozice, čemuž odpovídá také mzda. Oproti tomu jsou zaměstnanci v korporátech poměrně dobře placení, a většina těchto firem nabízí i kariérní růst. K tomu, aby měli lidé motivaci snažit se zlepšovat své výsledky, firmy pořádají teambuildingy.

firma porada

Co to je?
Teambuilding je v podstatě akce vedení a zaměstnanců, když se vydají mimo prostory firmy za účelem nejen hledání různých cest, jak zlepšit výsledky jednotlivých zaměstnanců, ale je to také čas který spolu kolegové stráví, díky čemuž se mohou prohloubit zaměstnanecké vztahy na pracovišti. Když spolu lidé na pracovišti vychází, je to vždycky mnohem lepší, než když někteří intrikují, pomlouvají a podobně. Nadnárodní společnosti jsou většinou firmy na úrovni, které po zaměstnancích také určitou úroveň vyžadují. Tomu odpovídají právě i teambuildingy, které se vedení firmy snaží pořádat v odpovídajících prostorech.

ubytování hotel

Většinou se jezdí na víkendy nebo prodloužené víkendy, někdy dokonce i na celé týdny, a tak je logické že lidé chtějí mít hezké ubytování, často i s wellness zónou. Pro tyto teambuildingové akce je vhodný náš penzion, který je cenově dostupný, má velice hezký moderní interiér, a nabízí i saunu a vířivku. Do našeho penzionu se vydávají nejen firmy na teambuildingy, ale i školy na pobyty v přírodě, a také samozřejmě jednotlivci, kteří si u nás chtějí odpočinout v krásném prostředí Beskydských hor. Je tu spousta možností vyžití, takže se tu určitě nudit nebudete. Naše apartmány jsou plně vybaveny, a součástí každého z nich je i kuchyňský kout, takže si můžete uvařit kdykoliv cokoliv. Zarezervujte si svůj pobyt a těšte se na nové zážitky.