, Author


Obalový materiál je nedílnou součástí každé společnosti nebo firmy, která vyváží nebo prodává výrobky. Obalovým materiálem se myslí obal, který zajišťuje výrobek nebo zboží proti rozbití. Díky němu dojde k zákazníkovi zboží v pořádku a nebude se muset vyřizovat reklamace. Jedná se nejen o prestiž firmy, ale také o to, aby se zboží prostě nerozbíjelo a nevozilo z jedné strany na druhou. Dnes si představíme nejznámější obalové materiály, které v České republice i v zahraničí známe. Mezi nejznámější obalové materiály patří bezkonkurenčně bublinková fólie.

Bublinová folie

Bublinová folie 50 x 30 x 4 cm https://www.balteto.cz/bublinova-folie-50-x-30-x-4-cm-pe-role-300-m/, je nepostradatelným artiklem ve výrobě, kde se balí větší výrobky. Díky ní nedochází k poškození, k poškrábání a k žádnému jinému zničení. Bublinkovou fólii můžete pořídit v nejrůznějších rozměrech a také nejrůznějších délkách. Mohou se lišit průměrem bublin a je jen na váš, co potřebujete pro váš výrobek. Strečová fólie patří do dalšího obalového materiálu, který je hojně využíván. Tato fólie se využívá k obalování palet, ale i samotných výrobků. Díky stahující se fólie nedochází k poškození zboží a na paletě zboží drží perfektně při sobě.

Bublinová folie

Existuje hned několik verzí této fólie, které se mohou lišit utáhnutou silou nebo kvalitou fólie. Jedná se o nepostradatelný prvek každého skladu a rozhodně by neměla strečová fólie ve skladě chybět. Nikdy totiž nevíte, kdy bude potřeba něco zabalit nebo narychlo poslat. Další obalový materiál jsou zaručeně nafukovací polštáře. Ty se využívají k vyplnění prostoru v krabici. Díky tomu nedojde k poškození zboží uvnitř krabice, a to i v případě rychlé jízdy. Ideální je při přepravování externími společnostmi, jako je PPL, DPD a další. Věřte, že obalový materiál má a bude mít smysl i v budoucnosti. Nejen, že udrží zboží bez poškození, ale nafukovací polštářky se dají používat opakovaně.