, Author


V dnešní době je stavba domu opravdu finančně náročná záležitost. Mnoho lidí se svého snu o vlastním domě nechce vzdát, ani když mají hodně napjatý rozpočet. Naprostá většina lidí i tak staví s pomocí hypotéky, bez které by si dům mohl dovolit jen málokdo. Právě lidé kteří potřebují ušetřit na stavbě, se pouští do stavby svépomocí. Jenže si neuvědomují, že sice mohou ušetřit za práci, ale stavba bude trvat déle a budou na ní muset trávit veškerý volný čas. Proto je lepší zvážit stavbu na klíč.

dřevostavba dům

Preferovali jste zděný dům, ale vzhledem k tomu že se potřebujete přestěhovat opravdu rychle, by vám nevadila dřevostavba? Stavíme dřevostavby na klíč – bungalov nebo jiný typ domu můžete mít dokončený už za pár týdnů. Dřevostavba je ideální pro každého, kdo potřebuje bydlet v řádu týdnů. Stavba zděného domu trvá mnohem déle, a dřevostavbu si většina lidí nepostaví sama, protože se montuje z předem připravených dílů. A ty máme k dispozici my.

dům dřevostavba

Nabízíme stavbu mnoha typových projektů, ze kterých si můžete vybrat dům podle svých představ. Pokud by se vám žádný dům nelíbil na 100 %, je tu ještě prostor pro individuální úpravy. Pro náročnější klienty nabízíme i možnost přípravy projektu jen pro ně. Můžete tak mít ještě jiný dům, který vám také můžeme vyhotovit na klíč.

Postavit dům na klíč je většinou nejlepší volba pro každého, kdo chce bydlet v kvalitním domě, který si pouze vybere u stavební firmy. My nabízíme nejen stavbu, ale také možnost vyřídit vám stavební povolení. Díky spolupráci s námi bydlí v domě už spousta lidí, a mezi nimi najdete i některé známé osobnosti. Stavíme nejen domy, ale předáváme domovy. Domy jsou hotové, a jediné co jim chybí, je kuchyňská linka. Je to z toho důvodu, že každý má jiné potřeby ohledně linky, a tak je lepší když si ji každý zařídí sám podle svého.